Behandlingar, kurser och workshops

De behandlingar Amandas Rörelseterapi erbjuder är Rörelseterapi, Somatic Education, Rytmisk Rörelseterapi, Massage, enskilda sessioner i Frigörande Dans samt Life therapy. Allt är fokuserat på dig som en helhet och på att stimulera din inre självläkning.

Amanda Aaro leder kurser och workshops för grupper i alla åldrar. Teknikerna är Frigörande Dans, Rytmisk Rörelseträning, Somatic Education, och Somadans.  Det går bra att boka en eller flera  kurser eller workshops med Amanda till grupper av olika slag. Hon använder en teknik eller blandar efter önskemål.

Grundtanken är att varje människa är en unik helhet med kropp, själ/ande, tanke och känsla och att du med rätt verktyg, kunskap och stöd kan läka dig själv. 

Boka tid; 070 – 344 13 34, info@rorelseterapi.com

Dina tankar är ett magiskt verktyg som du kan använda för att förändra din verklighet. Du behöver inte vara slav under dina tankar. I de behandlingar som Amanda erbjuder har du möjlighet att jobba med ditt undermedvetna och dina automatiska tankar. Genom att omprogrammera ditt undermedvetna genom både mentala och fysiska övningar kan du skapa ett friare liv för dig själv.

Dina känslor kan du välja att välkomna och uppleva dem för att sedan släppa taget om dem. Känslorna är en gåva och då du väljer att välkomna dem och uppleva dem är de helt naturliga och kommer och försvinner i ett ständigt pågående flöde. Försöker du däremot att trycka undan känslorna, fly från dem eller låtsas som att de inte finns blir de farliga. Då finns de ändå där, lagras och plötsligt kan de överrumpla dig och svämma över så att du kanske skadar både dig själv och andra.

Du har bara en kropp så ta hand om den. Acceptera hur den mår just nu och gör det du kan för att stärka den, läka den och nära den på bästa sätt. Hur du mår fysiskt påverkar även ditt mentala och känslomässiga mående. Det kan kännas svårt att vara lycklig och glad om du lider av någon fysisk sjukdom, men du kan alltid välja hur du reagerar på det du upplever i din kropp.

Tankar, känslor och kropp påverkar varandra. Allt hör ihop och det går att finna optimal balans i hela dig.

Du kan önska det du vill och vem vet, kanske får du precis det du önskar. För in lite magi i ditt liv och tro på dig själv. DU KAN!