Behandlingar

De behandlingar Amandas Rörelseterapi erbjuder är LIFE therapy och Rörelseterapi. Allt är fokuserat på dig som en helhet och på att stimulera din inre självläkning.

Hör av dig på 070 – 344 13 34 eller info@rorelseterapi.com om du är nyfiken eller vill boka tid.

LIFE – Therapy

Syntesbehandlingen inom LIFE – Therapy lugnar ner nervsystemet, stimulerar din självläkning, gör dig mer samlad och centrerad och ger dig mer energi och kraft. Syntes betyder att föra samman och det är vad som sker under behandlingen. Du är en unik helhet av behandlingen blir du mer du. Genom att stort fokus ligger på att lugna ditt nervsystem får du under behandlingen landa i fullständig avslappning. Du får mjukna in i dig, både kropp och tanke får släppa kampen och en djupgående självläkning stimuleras. Detta öppnar upp för nya möjligheter i nuet och vidare i ditt liv.

Något som är fantastiskt med den här behandlingen är att den ger dig precis det du behöver i nuet på ett mycket mjukt sätt. Den forcerar inget och pressar inte på utan utgår från acceptansen här och nu och de möjligheter som finns.

De tre delar som behandlingen består av är:

– ett 30 minuter långt förberedande telefonsamtal i vilket du får berätta lite om dig själv och dina behov. Du får då också svar på eventuella frågor kring behandlingen.

– 2 timmars behandling på plats på Uppsala Yogaskola eller på Nyponvägen 6 i Vattholma. Du har dina kläder på dig, ligger bekvämt på en massagebänk och beröringen är mycket mjuk och lätt för att nå in i ditt nervsystem på ett mjukt och varsamt sätt. I Vattholma kan jag vid behagligt väder erbjuda utomhus-behandling.

– 30 minuters återkoppling per telefon eller online 7-14 dagar efter behandlingen så att du ska få chans att berätta om och reflektera kring den första tiden efter behandlingen. 

Rörelseterapi

Amandas Rörelseterapi är en unik behandlings- och rörelseform vilken kan läka besvär som dålig hållning, stress, trauma, smärtproblematik, uppmärksamhetsproblem, överdriven rädsla, hyperaktivitet samt svårighet med koordination, motorik, balans och stabilitet i kroppen.

Metoden är främst sammansatt av all den kunskap Amanda har om helhetshälsa, men teknikerna SomatiEducation och Rytmisk Rörelseträning utgör grunden. Varje människa är en unik helhet med kropp, själ/ande, tanke och känsla. Kroppen bär på minnen som du i tanken kanske inte ens kan minnas och då du läker detta i kroppen blir du fri från det förgångna. Att vara mån om ditt fysiska välbefinnandet leder till att det blir lättare att må bra och finna balans på alla plan. 

Då du kommer på en behandling hos Amanda utgår hon från det hälsoläge du befinner dig i och anpassar varje tillfälle efter dina behov och önskemål. Du får berätta om hur du mår och om ditt liv. Amanda iakttar din hållning och ditt rörelsemönster samt känner av hur dina leder fungerar. Under behandlingen ligger du bekvämt på en massagebänk med dina kläder på dig. Du får hjälp till läkning och lär dig hur du med rörelse och avslappning kan läka din egen kropp inifrån och ut.

För mer information  om Somatic Education se http://www.livingsomatics.com/

För mer information Rytmisk Rörelseträning se www.rytmiskrorelsetraning.se