Evenemang

Frigörande Dans hösten 2020 – onsdagar kl 17.15 – 18.45 med start 2 september

Välkommen till en kreativ och rolig kurs i frigörande dans som handlar om att du kan finna just de rörelser du behöver inifrån dig själv. Alla kan dansa på sitt sätt; sittande, liggande eller stående. Här släpper du på krav och prestationer, njuter av din egen kropp i rörelse och hittar närvaro, lugn och energi. Du kan genom fri rörelse komma i kontakt med dig själv på nya sätt, lösa upp blockeringar och spänningar, landa i ditt inre lugn och släppa flödet och livskraften fri.

Nivå: Passar alla nivåer, inga förkunskaper behövs

Intensitet: Du följer din kropp och bestämmer därmed intensiteten själv

Kontakta Amanda: 070 – 344 13 34, info@rorelseterapi.com

Anmälan: Anmäl dig gärna till hela kursen. Enstaka klasser kan bokas endast i mån av plats. För att hålla smittorisken nere finns det endast 8 platser. Du kan anmäla dig direkt till Amanda (info@rorelseterapi.com, 070 – 344 13 34) eller följa länken: https://uppsalayogaskola.touchupbooking.com/sv/Courses?clientPublicId=43ccfda8-2b1e-468c-a619-510ac8fdc5c1

Investering: 1750 kr för 10 ggr

Rörelseterapi Workshop online måndagar jämna veckor kl 18.30 – 20.00 med start 14 september

Då du deltar i Rörelseterapi online får du gå på upptäcktsfärd in i din kropp! Amanda guidar dig genom rörelser som är lätta att utföra och som för ditt medvetande in i kroppen. Du får mjukt sjunka in i dig och allt som är du i nuet. Det finns inget rätt eller fel och du gör alla rörelser på ett sätt som känns behagligt för dig. Du får också röra dig fritt till musik, fortfarande med fokus djupt inne i din kropp och på det som känns sant och rätt i dig. Kroppen får föra dig en stund. Då du vänder din uppmärksamhet till det som känns behagligt och skönt och tillåter dig själv att finnas här och nu precis som du är infinner sig en lättnad och djup avslappning. Kroppen slipper kampen och tillåts att mjukna inifrån och ut. Ditt nervsystem lugnar ner sig och kanske når du ett djupt tillstånd av frid.

Du behöver en dator, telefon eller platta med Zoom installerat. Rörelserna utförs mestadels liggande på t ex en yogamatta, annan matta, tjock filt eller annat underlag. Har du svårt att komma ner på golvet kan du göra övningarna i din säng eller på soffan. Det är bra att ha några kuddar tillhands och en filt.

Nivå: Passar alla nivåer, inga förkunskaper behövs

Intensitet: Du följer din kropp och bestämmer därmed intensiteten själv

Investering: 1000kr för 7 tillfällen, 170kr för ett pass

Kontakta Amanda: 070 – 344 13 34, info@rorelseterapi.com