Kurser

Rörelseterapi kurs online måndagar jämna veckor kl 18.30 – 20.00 med start 25 januari

Rörelseterapi är ett sätt att mjukna in i dig och finna avslappning och flöde. Amanda guidar dig genom rörelser som för ditt medvetande in i kroppen. Det är en blandning av lugna meditativa övningar under ledning och fri rörelse till musik. Du får vara här och nu precis som du är. Intensiteten anpassar du, med hjälp av Amandas guidning, efter din förmåga så oavsett hur du mår kan du vara med. Det finns inget rätt eller fel och du gör alla rörelser på ett sätt som känns behagligt för dig.

Eftersom kursen sker online kan du ha din kamera avstängd så att du får vara helt i din egen bubbla utan att någon annan ser dig. Du får med hjälp av Amandas guidning djupna inåt in i dig – bort från tankar, kamp, stress, prestation och kontroll in i tilliten, friden och lugnet i kroppen.

I samband med varje tillfälle får du ett mail med någon eller några övningar du kan utföra hemma för att på så sätt bygga upp ett övningsprogram som du, om du vill, kan utföra varje dag för att bli lugnare, mjukare och mer närvarande i livet.

Du behöver en dator, telefon eller platta med Zoom installerat. Rörelserna utförs mestadels liggande på t ex en yogamatta, annan matta, tjock filt eller annat underlag. Har du svårt att komma ner på golvet kan du göra övningarna i din säng eller på soffan. Det är bra att ha några kuddar tillhands och en filt.


När: Prova-på gratis måndag den 25 januari kl 18.30 om du inte har varit med tidigare. Kursen hålls på måndagar jämna veckor kl 18.30 med start den 25 januari. 7 tillfällen.

Nivå: Passar alla nivåer, inga förkunskaper behövs

Investering: 1000kr för 7 tillfällen, 170kr för ett pass. Om du inte har varit med tidigare får du prova-på gratis första gången.

Anmälan sker till Amanda: 070 – 344 13 34, info@rorelseterapi.com

Frigörande Dans våren 2021 – onsdagar kl 17.15 – 18.45 med start 13 januari

Välkommen till en kreativ och rolig kurs i frigörande dans som handlar om att du kan finna just de rörelser du behöver inifrån dig själv. Alla kan dansa på sitt sätt; sittande, liggande eller stående. Här släpper du på krav och prestationer, njuter av din egen kropp i rörelse och hittar närvaro, lugn och energi. Du kan genom fri rörelse komma i kontakt med dig själv på nya sätt, lösa upp blockeringar och spänningar, landa i ditt inre lugn och släppa flödet och livskraften fri.

Nivå: Passar alla nivåer, inga förkunskaper behövs

Intensitet: Du följer din kropp och bestämmer därmed intensiteten själv

Kontakta Amanda: 070 – 344 13 34, info@rorelseterapi.com

Anmälan: Anmäl dig gärna till hela kursen. Enstaka klasser kan bokas endast i mån av plats. För att hålla smittorisken nere finns det endast 8 platser. Du kan anmäla dig direkt till Amanda (info@rorelseterapi.com, 070 – 344 13 34) eller följa länken: https://uppsalayogaskola.touchupbooking.com/sv/Courses?clientPublicId=43ccfda8-2b1e-468c-a619-510ac8fdc5c1

Investering: 1750 kr för 8 ggr