Förlåtelse – Workshop – Frigörande Dans

Att förlåta är en magisk process i vilken du släpper taget om det förflutna och öppnar upp för nya möjligheter i framtiden. Den här workshopen är skapad för dig som vill förlåta, men känner att du inte riktigt når dit. Med hjälp av Frigörande Dans och mentala/andliga övningar får du hjälp att förlåta på alla plan, i tanke, känsla och kropp.

När? Fredagen den 6 mars kl 18.30 – 20.30
Investering? 290kr
Var? Uppsala Yogaskola
Anmälan sker till Amanda Aaro – 070 – 344 13 34 – info@rorelseterapi.com

Genom att förlåta tar du tillbaka din energi från det förflutna och från andra människor. Oavsett hur hemska handlingar någon har gjort så är det möjligt att förlåta. Är hen värd att förlåta? Kanske inte, men du är värd det. Det handlar inte om att du ska tycka att det någon gjort mot dig är rätt utan om att du ska kunna släppa taget om händelsen så att du kan bli fri från den, läka och gå vidare.

Det kan också var dig själv du behöver förlåta. Ofta klandrar vi oss själva för att vi inte är bra nog, för att vi gjorde något vi inte är stolta över, för att vi kanske inte stod upp för oss själva eller någon annan i en situation där vi ville det.

När det är dags, när du är redo att släppa taget och gå vidare så kan du förlåta vad som helst in i djupet av dig. Du har alltid möjligheten att förlåta dig själv och andra och på så sätt släppa det förflutna, hämta hem all din kraft och energi därifrån och gå vidare styrkt av ditt beslut att förlåta och släppa taget. Då ökar dina möjligheter att skapa nytt i ditt liv.

Du är varmt välkommen ♥