Gävle

HELDAGS WORKSHOP PÅ GÄVLE CENTRALKONFERENS

Välkommen till en kreativ och rolig helgkurs i Frigörande dans med tema på att släppa taget. Det finns en skön vila i att våga släppa taget, lita på din intuition och på att allt alltid blir precis som det ska. Att kämpa, prestera och försöka ha kontroll är ansträngande i längden, så slappna av, släpp taget och låt den frigörande dansen hjälpa dig. Du får dansa dina fria rörelser inifrån dig och hedra dig själv precis så som du är just nu.


Innehål:

Sinnenas dans
Vi låter olika delar av kroppen leda dansen för att medvetandegöra dem, känna hur de känns, vad de behöver för rörelse för att må bättre och märka hur dansen förändras beroende av vilken del av kroppen som styr. Detta lugnar sinnet och för fokus in i kroppen. Med fokus inne i kroppen har vi en trygg och stadig bas i vilken det är lättare att möta livets skiftningar. Dansen kan bli ett verktyg med vilket du lätt kan återvända in i din kropp då tankarna tar över.

Sju Rytmer
De sju rytmerna är flöde, tydlighet, skakningar, kaos, lätthet, stillhet, din egen dans. Dessa rytmer kan relateras till livets olika rytmer och alla behövs för ett balanserat liv.

Avslappning: Du får chans till djup avslappning i stillhet i slutet av båda danspassen. Dessa stunder är viktiga för återhämtning och integrering.

Du är varmt välkommen ❤️


När? Söndag 8/3 kl 10-16 med paus för lunch (ta med dig egen mat eller köp mat på en närbelägen restaurang).
Var? Gävle Centralkonferens i Gävles stationshus
Investering: Early bird, anmäl dig senast 27/2: 690krEfter 27/2 kostar workshopen 890kr


Anmälan sker direkt till Amanda 070 – 344 13 34 eller info@rorelseterapi.com