LIFE Therapy

Syntesbehandlingen inom LIFE – Therapy lugnar ner nervsystemet, stimulerar din självläkning, gör dig mer samlad och centrerad och ger dig mer energi och kraft. Syntes betyder att föra samman och det är vad som sker under behandlingen. Du är en unik helhet av behandlingen blir du mer du. Genom att stort fokus ligger på att lugna ditt nervsystem får du under behandlingen landa i fullständig avslappning. Du får mjukna in i dig, både kropp och tanke får släppa kampen och en djupgående självläkning stimuleras. Detta öppnar upp för nya möjligheter i nuet och vidare i ditt liv.

Något som är fantastiskt med den här behandlingen är att den ger dig precis det du behöver i nuet på ett mycket mjukt sätt. Den forcerar inget och pressar inte på utan utgår från acceptansen här och nu och de möjligheter som finns.

De tre delar som behandlingen består av är:

– ett 30 minuter långt förberedande telefonsamtal i vilket du får berätta lite om dig själv och dina behov. Du får då också svar på eventuella frågor kring behandlingen.

– 2 timmars behandling på plats på Uppsala Yogaskola eller på Nyponvägen 6 i Vattholma. Du har dina kläder på dig, ligger bekvämt på en massagebänk och beröringen är mycket mjuk och lätt för att nå in i ditt nervsystem på ett mjukt och varsamt sätt. I Vattholma kan jag vid behagligt väder erbjuda utomhus-behandling.

– 30 minuters återkoppling per telefon eller online 7-14 dagar efter behandlingen så att du ska få chans att berätta om och reflektera kring den första tiden efter behandlingen. 

Hör av dig på 070 – 344 13 34 eller info@rorelseterapi.com om du är nyfiken eller vill boka tid.