Rörelseterapi Workshop online återkommer under hösten

Du har en fantastisk kropp. Ja, oavsett hur du mår och hur det känns i din kropp så är den fantastisk! Den är ett komplext system som lever, ett unikt konstverk precis som den är just nu. Vi har en tendens att fokusera på det som inte fungerar i kroppen. Känner du igen det? Vad händer om du istället byter fokus till det som känns skönt i kroppen och det som fungerar? Vad händer om du väljer att förundras över det du upplever i din kropp med nyfikenhet och intresse?

Du är varmt välkommen att delta i en upptäcktsfärd in i din kropp! Amanda guidar dig genom rörelser som är lätta att utföra och som för ditt medvetande in i kroppen. Du får mjukt sjunka in i dig och allt som är du i nuet. Det finns inget rätt eller fel och du gör alla rörelser på ett sätt som känns behagligt för dig. Du får också röra dig fritt till musik, fortfarande med fokus djupt inne i din kropp och på det som känns sant och rätt i dig. Kroppen får föra dig en stund. Då du vänder din uppmärksamhet till det som känns behagligt och skönt och tillåter dig själv att finnas här och nu precis som du är infinner sig en lättnad och djup avslappning. Kroppen slipper kampen och tillåts att mjukna inifrån och ut. Ditt nervsystem lugnar ner sig och kanske når du ett djupt tillstånd av frid.

Du behöver en plats att ligga på. Det kan vara en yogamatta, annan matta eller annat underlag på golvet. Har du svårt att komma ner på golvet kan du göra övningarna i din säng eller på soffan. Det är bra att ha några kuddar tillhands och en filt.

Vi möts online via Zoom.