Uppsala Våren 2020

Under våren leder Amanda Aaro Frigörande dans på Uppsala Yogaskola på måndagar kl 15 och torsdagar kl 19. Du kan komma på ensataka pass eller gå hela kursen.

Frigörande dans handlar om att du kan finna just de rörelser du behöver inifrån dig själv. Alla kan dansa på sitt sätt; sittande, liggande eller stående. Här släpper du på krav och prestationer, njuter av din egen kropp i rörelse och hittar närvaro, lugn och energi. Du kan genom fri rörelse komma i kontakt med dig själv på nya sätt, lösa upp blockeringar och spänningar, landa i ditt inre lugn och släppa flödet och livskraften fri.

Innehåll

Sinnenas dans: Vi låter olika delar av kroppen leda dansen för att medvetandegöra dem, känna hur de känns, vad de behöver för rörelse för att må bättre och märka hur dansen förändras beroende av vilken del av kroppen som styr. Detta lugnar sinnet och för fokus in i kroppen. Med fokus inne i kroppen har vi en trygg och stadig bas i vilken det är lättare att möta livets skiftningar. Dansen kan bli ett verktyg med vilket du lätt kan återvända in i din kropp då tankarna tar över.

Sju Rytmer: Vi dansar till sju olika rytmer (flöde, tydlighet, skakningar, kaos, lätthet, stillhet, din egen dans). Dessa rytmer kan relateras till livets olika rytmer och alla behövs för ett balanserat liv.

Nivå: Passar alla nivåer, inga förkunskaper behövs

Intensitet: Du följer din kropp och bestämmer därmed intensiteten själv. Jag, Amanda guidar dig och hela gruppen mjukt så att det blir lättare att följa impulser från kroppen.

Investering? 1500kr för 10 ggr eller 180kr för en gång
När? Måndagar 15.00 -16.30, 10 ggr start 20 januari, torsdagar kl 19 – 20.30 med start 23 januari
Var? Uppsala Yogaskola

Anmälan: Du kan anmäla dig till Uppsala Yogaskola: https://uppsalayogaskola.touchupbooking.com/sv/Classes

Du kan också anmäla dig via telefon på nummer 070 – 344 13 34

Du är varmt välkommen att höra av dig till Amanda om du undrar över något! 070 – 344 13 34